CUBE BIKE EXPERIENCE LIVE! tijdens Bike-Motion

CUBE presenteert haar 2016 collectie tijdens Bike MOTION op het grootste indoor testparcours van Europa: De CUBE Bike Experience Live!

Maar liefst 40 CUBE fietsen staan klaar om getest te worden op het 750 meter lange mountainbike testparcours. Écht zand, onvervalste keitjes, een rockgarden en een keur aan bochten geven je de kans om de mountainbikes aan de tand te voelen. Eenmaal het parcours voltooid staat er een koud drankje voor je klaar, die je op een bankje onder een boom kunt nuttigen. Even op adem komen en je eerste indruk van die nieuwe CUBE STEREO met 160 mm vering op je in laten werken!

 

Racefietsen en e-bikes op het showplein
Naast de nieuwste mountainbikes vind je op het showplein de serie racefietsen terug. Met en zonder schijfremmen, van carbon of aluminium. De Attain, Agree en Liteningfamilies staan je op te wachten! Daarnaast brengt CUBE dit jaar maar liefst 67 nieuwe e-bikes! De CUBE e-mountainbikes voor de avontuurlijke rijders of comfortabele e-bikes voor dagelijks gebruik, schoolgaande kinderen en wereldreizigers!

 

Voor jong & oud
CUBE zorgt er deze editie van de Bike MOTION voor dat je actief bent op de beurs! Naast de mogelijkheid tot het testen van CUBE mountainbikes op het testparcours kun je ook de nieuwe pompen proberen en is het mogelijk om de nieuwe CUBE helmen te passen. Voor de allerkleinste bezoekers staan de CUBE kinderfietsen klaar om getest te worden!

CUBE Bike Experience Live! is te vinden in hal 12.

 

En na deze geweldige ervaring, rijdt u “gewoon” even langs om uw nieuwe fiets bij ons te bestellen!  😆